Strategische samenwerking Van Andel & Sonneveld

23 februari 2021

Van Andel Transport & Logistiek uit Sliedrecht en Sonneveld Group B.V. uit Papendrecht hebben besloten om een strategische samenwerking aan te gaan. De bedrijven, die al 60 jaar samenwerken, tekenden dinsdagmiddag 23 februari 2021 een langjarig contract.

De handtekeningen onder de belangrijke samenwerkingsovereenkomst werden namens de Sonneveld Group gezet door Marleen Kroon (directeur Operations & Supply Chain) en Peter Verhagen (algemeen directeur Sonneveld Group). Namens de directie van Van Andel Transport & Logistiek gebeurde dat door Kor van Andel, Sander van Andel en Chris van Andel.

De ondertekening was in het gloednieuwe bedrijfspand van Van Andel Transport & Logistiek aan de Lelystraat 124 in Sliedrecht. “Belangrijke pijlers van deze strategische samenwerking zijn een vergaande automatisering van processen en het creëren van een centraal distributiecentrum. Met deze strategische samenwerking kunnen we de efficiëntie van onze logistieke processen en de kwaliteit van onze service verder versterken. Wij kijken met vol vertrouwen naar de toekomst!”, zegt Kor van Andel namens de directie van Van Andel Transport & Logistiek.

Deel dit bericht op: