Autolaadkraan transport

Een groot aantal van onze voertuigen zijn uitgevoerd met autolaadkranen, zodat wij de lading zelf kunnen laden en lossen.

Wij beschikken over kraanauto’s variërend van 30 tot 92 ton/meter. Deze vrachtwagens worden ingezet voor het transport van aannemingsmaterialen, bouwproducten, containers, units, spoorwegmaterieel en scheepsbouwmaterialen.

De autolaadkranen zijn gemonteerd op een trekker of motorwagen en hebben verschillende mastlengtes tot 31 meter, al dan niet uitgevoerd met een jib. Daarnaast beschikken wij over verschillende hulpstukken zoals bijvoorbeeld een evenaar of een pallethaak.

De vrachtwagens kunnen zowel solo als in combinatie met onze (uitschuifbare) opleggers, semi-diepladers, diepladers of (uitschuifbare) aanhangwagens ingezet worden.

Exeptioneel transport

Wij vervoeren ook lading die te lang, te breed, te hoog of te zwaar zijn. Bij deze vorm van transport komt meer kijken dan rijden van plaats a naar b. Veelal vervoerde objecten zijn: scheepsdelen, spoorwegmachines, mobiele hijskranen, staalconstructies, units en etc.

Het aanvragen en verkrijgen van ontheffingen in binnen en buitenland, alsmede het verzorgen van begeleidende voertuigen kan allemaal binnenshuis geregeld worden. Tevens verzorgen wij naast het “normale” transport over de weg ook interne transporten. Variërend van scheepssecties tot complete sleepboten.

Sneltransport

Moet uw pakketje of pallet zo snel mogelijk vervoerd worden naar de plaats van bestemming? Wij beschikken over bestelwagens voor sneltransport. Al onze voertuigen zijn uitgerust met Track & Trace-apparatuur zodat wij in real-time kunnen zien waar onze voertuigen zich bevinden. Hierdoor kunnen wij op elke moment van de dag bijsturen waar nodig, als er bijv. een spoedklus tussendoor komt.

Dedicated vervoer

Al vele jaren rijden wij in de huisstijlkleuren van de klant. Zo bieden wij onze opdrachtgevers een eigen uitstraling, zonder de zorgen over de logistiek.

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor deze moderne, dedicated vorm van transport. Grote voordelen zijn dat het kostenbesparend is en dat u altijd verzekerd bent van de juiste vervoerscapaciteit. Indien gewenst kunnen wij ook de planning en bijbehorende administratie uit handen nemen.

Wagenpark

Ons moderne wagenpark bestaat uit de volgende voertuigen:

 • Expressewagens tot 1.800 kg laadvermogen
 • Gesloten bakwagens met laadklep
 • Trekkers met gesloten (city)opleggers en laadklep
 • Trekkers met schuifzeilenopleggers met schuifdak en laadklep of kooiaap
 • Trekkers met containerchassis (2x 20ft, 1x 40ft of 1x 45ft)
 • (Kraan)trekkers met open uitschuifbare opleggers tot 29 meter
 • (Kraan)trekkers met uitschuifbare semidiepladers tot 29 meter. Vloerhoogte vanaf 80 cm.
 • (Kraan)trekkers met uitschuifbare semidiepladers tot 21 meter en oprijbruggen. Vloerhoogte vanaf 80 cm.
 • (Kraan)trekkers met dieplader
 • Kraantrekkers van 33 tot 50 ton/meter
 • Bakwagens met kraan van 37,5 tot 92 ton/meter (vloerhoogte vanaf 97 cm) met of zonder uitschuifbare aanhangwagen (vloerhoogte vanaf 80 cm)